Steaua e interesată de un atacant argentinian. Gigi Becali: "E adevărat, staţi să termin cu procesele pe care le am"

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că gruparea "roş-albastră" este interesată de un atacant argentinian, însă a precizat că momentan nu are chef să urmărească dvd-uri cu acesta.

178 afișări
Imaginea articolului Steaua e interesată de un atacant argentinian. Gigi Becali: "E adevărat, staţi să termin cu procesele pe care le am"

Gigi Becali (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că gruparea "roş-albastră" este interesată de atacantul argentinian al echipei elene Asteras Tripolis, Emanuel Perrone (29 de ani),

"E adevărat, Perrone e un jucător care ne interesează. Ştiu că nu a început perioada de transferuri şi nu am avut nici eu chef. Staţi să termin cu procesele pe care le mai am", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat că nu mai este interesat de transferurile jucătorilor echipei Pandurii, Ousmane Viera şi Dan Nistor. "Nu mă mai interesează Viera, nici Dan Nistor. Nu mă mai interesează nici Bokila. Păi, ce mă, voi vă jucaţi cu Gigi Becali? Când zice Gigi Becali că vrea, atunci săriţi în genunchi. Nu mă mai interesează. La Steaua veniţi în genunchi când vă cheamă Gigi Becali. Steaua e sfântă, vii la ea ca la o icoană. Atacant o să aducem, mijlocaş o să aducem, cu siguranţă. Eu sunt omul momentului. I-am vrut pe Viera, Nistor şi Bokila. Bokila mai rămâne în cărţi, pentru că nu el e vinovatul. Băiatul nu a zis nimic. E vorba de club, omul nu are nicio vină că clubul nu a venit în genunchi la Steaua. La Steaua vii, îngenunchezi în faţa icoanei Steaua şi o pupi. Ori vii şi o pupi, ori nu mai vii deloc", a afirmat Becali, care s-a pus în genunchi şi a sărutat o icoană pentru a demonstra cum trebuie să se comporte celelalte cluburi atunci când negociază cu Steaua.

Finanţatorul stelist a precizat că la Steaua nu sunt probleme cu plata salariilor, acestea fiind achitate o dată la două luni. "Jucătorii se plătesc ca la noi, la societate. Jucătorii iau tot timpul banii la două luni, deci în mai vor lua pe două luni. Jucătorii nu au primă de campionat, doar de Liga Campionilor. Nu dau raportul nimănui despre faptul cum se dau banii la Steaua", a declarat Becali.

Potrivit lui Becali, fundaşul Vlad Chiricheş, care s-a accidentat în partida cu Dinamo, va reveni la antrenamente în cursul acestei săptămâni. "Chiricheş are o mică afecţiune, o mică entorsă şi va începe pregătirea normală cu echipa. Ieri mi-a spus că nu i s-a umflat piciorul, că nu îl doare, deci nu are simptomele unei rupturi. O să fie imobilizat puţin, pentru că e întins", a precizat Becali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici