Steaua, învinsă de Petrolul Ploieşti, scor 0-1, în Liga I

Formaţia Steaua a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, în care oaspeţii au marcat în minutul 90.

550 afișări
Imaginea articolului Steaua, învinsă de Petrolul Ploieşti, scor 0-1, în Liga I

Steaua, învinsă de Petrolul Ploieşti, scor 0-1, în Liga I (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Golul a fost înscris de Nepomuceno, cu un şut de la opt metri, pe lângă Arlauskis, după o pasă de 40 de metri de la Kronaveter.

Steaua: Arlauskis - Papp, Tamaş, Varela, Toşca - Bourceanu (Neagu '64), Filip - Popa, Iancu (Guilherme '86), Stanciu - Ţucudean. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Filip, Ipsa, Peteleu - De Lucas - Vasilache (Nepomuceno '61), Marinescu (Kronaveter '82), Satli, Pastorini - Tamuz (Tchite '73). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Satli '50, Pecanha '87

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat la cele două linii de Octavian Şovre şi Mircea Orbuleţ. Adrian Cojocaru şi Dragoş Istrate au fost asistenţi suplimentari, iar Bogdan Velicu rezevă.

Observatorii partidei au fost Eduard Dumitrescu şi Ion Craiu.

La partida de pe Arena Naţională au asistat 5.020 spectatori, între care şi 20 de fani ai echipei Petrolul.

La meci a fost prezent şi Gigi Becali, eliberat condiţionat săptămâna trecută din Penitenciarul Poarta Albă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici