Steaua, sancţionată cu 10.000 de lei pentru incidentele de la partida cu FC Timişoara

Comisia de Disciplină a Ligii Progesioniste de Fotbal (LPF) a sancţionat, miercuri, clubul FC Steaua, cu o penalitate sportivă de 10.000 de lei pentru incidentele dintre spectatori de la partida cu FC Timişoara, din etapa a VI-a a Ligii I.

59 afișări
Imaginea articolului Steaua, sancţionată cu 10.000 de lei pentru incidentele de la partida cu FC Timişoara

Steaua, sancţionată cu 10.000 de lei pentru incidentele de la partida cu FC Timişoara (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

Aproape de finalul partidei Steaua - FC Timişoara, fanii Stelei de la Peluza Sud au avut un conflict cu o parte dintre suporterii aflaţi la tribuna a II-a, fiind necesară intervenţia forţelor de ordine.

Comisia de Disciplină a LPF l-a mai sancţionat pe atacantul echipei Gaz Metan Mediaş, Admir Aganovici, cu o suspendare de două jocuri şi o penalitate de 6.800 de lei după cartonaşul roşu primit în meciul cu Rapid. Jucătorii echipei FC Braşov, Daniel Oros şi Adrian Rusu, şi cei ai FC Rapid, Sabrin Sburlea şi Ovidiu Herea, au fost sancţionaţi cu o suspendare de un meci şi o penalitate de 740 de lei pentru fiecare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici