Steaua, un meci fără spectatori la Tribuna I, după incidentele de la partida cu Rapid

Echipa Steaua va juca un meci pe teren propriu fără spectatori la Tribuna I, după incidentele de la partida cu Rapid, scor 0-1, din etapa a XVIII-a a Ligii I, conform hotărârii de miercuri a Comisiei de Disciplină a FRF, informează lpf.ro.

98 afișări
Imaginea articolului Steaua, un meci fără spectatori la Tribuna I, după incidentele de la partida cu Rapid

Steaua, un meci fără spectatori la Tribuna I, după incidentele de la partida cu Rapid (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

De asemenea, clubul Steaua a primit şi o penalitate sportivă de 60.000 de lei.

Fundaşul rapidist Cristian Săpunaru, eliminat la meciul cu Steaua, a fost sancţionat cu o suspendare de un joc şi a primit o penalitate de 740 de lei. Săpunaru şi-a ispăşit sancţiunea la meciul cu FC Viitorul, scor 0-0, din etapa a XIX-a, astfel că va putea evolua în partida cu Gaz Metan Mediaş, din runda a XX-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici