Ştefan Radu a înscris primul său gol în Serie A

Fotbalistul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, a înscris primul său gol în campionatul Italiei, luni seară, în meciul de pe teren propriu cu Pescara, scor 2-0, contând pentru etapa a XXVI-a din Serie A.

277 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu a înscris primul său gol în Serie A

Ştefan Radu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Radu, integralist la Lazio, a înscris în minutul 29, cu un şut puternic de la 20 de metri. Celălalt gol a fost marcat de Lulici '35.

"Dedic golul tatălui meu, mamei mele şi soţiei mele. Este al treilea meu gol, primul în campionat", a declarat românul pentru postul Sky.

Ştefan Radu a mai înscris pentru Lazio de două ori: la 6 decembrie 2012, la un meci cu NK Maribor din Liga Europa, şi la 9 ianuarie la o partidă din semifinalele Cupei Italiei, cu Catania.

Lazio Roma ocupă locul 3 în clasamentul campionatului italian, cu 47 de puncte. Lider este Juventus Torino, cu 58 de puncte, iar pe poziţia a doua se află Napoli - 52 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici