Ştefan Radu, accidentat, a părăsit lotul României pentru meciurile cu Luxemburg şi Franţa

Fundaşul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, a părăsit, miercuri, cantonamentul echipei naţionale a României după ce nu a putut fi recuperat pentru partidele cu Luxemburg şi Franţa din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, informează site-ul oficial al FRF.

128 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu, accidentat, a părăsit lotul României pentru meciurile cu Luxemburg şi Franţa

Ştefan Radu, accidentat, a părăsit lotul României pentru meciurile cu Luxemburg şi Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ştefan Radu a venit accidentat de la Lazio Roma, el având un edem osos la genunchiul drept.

Nici fundaşul Cristian Săpunaru nu va face deplasarea spre Luxemburg, el fiind suspendat pentru acest meci.

Echipa naţională a României întâlneşte, vineri, de la ora 20.30, pe Stadionul Josy Barthel, selecţionata Luxemburgului, iar la 6 septembrie, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, prima reprezentativă a Franţei, în cadrul preliminariilor Euro 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici