Ştefan Stoica a plătit amenzi în valoare totală de 11.400 de lei

Antrenorul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, spune că a plătit amenzi în valoare de 11.400 de lei în cele 14 etape ale actualei ediţii de campionat şi consideră că "e mai rău ca pe vremea comuniştilor", pentru că nu e lăsat să vorbească, transmite corespondentul MEDIAFAX.

9 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica a plătit amenzi în valoare totală de 11.400 de lei

Ştefan Stoica a plătit amenzi în valoare totală de 11.400 de lei (Imagine: Mediafax Foto)

"Am plătit în acest campionat amenzi în valoare totală de 11.400 de lei. La meciul de la Vaslui, din campionat, am fost amendat cu 3.200 de lei, plus două etape de suspendare pentru că am dat cu căciula de pământ. Suntem mai rău ca pe vremea comunismului. Atunci, tot mai puteai spune ceva, acum aştia vor să-ţi pună botniţa la gură. Cum spui ceva, cum esti suspendat şi amendat. Aştia ne cred proşti, dar nu suntem. O să ţip ori de câte ori vom fi dezavantajaţi de arbitri. Nu vreau altceva decât să fim şi noi lăsaţi să jucăm fotbal", a declarat Ştefan Stoica.

Tehnicianul consideră că echipa sa e nedeptăţită întrucât Internaţional Curtea de Argeş a terminat jumătate dintre meciurile disputate în acest campionat în inferioritate numerică. "În 13 etape am primit şase cartonaşe roşii, iar noi nu suntem nici pe departe o echipă indisciplinată. Nu se poate aşa ceva. Pur şi simplu nu suntem lăsaţi să jucăm şi noi 11 la 11. Nu înţeleg pe cine deranjăm. Unii dintre arbitri ne văd mici. O să învăţăm jocul în 10 pentru că nu avem altă soluţie. Sunt foarte supărat pentru ce se întâmplă în campionatul nostru, care seamănă cu o comedie. Parcă au înebunit toţi", a mai spus Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici