Stephan Beckenbauer, unul dintre fiii lui Franz Beckenbauer, a încetat din viaţă

Stephan Beckenbauer, unui dintre fiii lui Franz Beckenbauer şi fost antrenor în cadrul clubului Bayern Munchen, a încetat din viaţă, sâmbătă dimineaţă, la vârsta de 46 de ani, a anunţat gruparea bavareză, informează L'Equipe.

822 afișări
Imaginea articolului Stephan Beckenbauer, unul dintre fiii lui Franz Beckenbauer, a încetat din viaţă

Stephan Beckenbauer, unul dintre fiii lui Franz Beckenbauer, a încetat din viaţă

Stephan Beckenbauer avea o tumoare pe creier.

Fiul lui Franz Beckenbauer a fost fotbalist în perioada 1986-1997, iar de când s-a retras din activitatea de sportiv a activat în cadrul clubului Bayern Munchen ca antrenor la juniori şi ca scouter.

Stephan Beckenbauer era căsătorit şi avea trei copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici