Ştiinţa Bacău s-a calificat în grupele Cupei EHF

Echipa de handbal masculin Ştiinţa Bacău s-a calificat duminică, pe teren propriu, în grupele Cupei EHF, deşi a remizat cu formaţia israeliană Maccabi Rishon Lezion, scor 22-22 (12-12) şi în manşa retur din turul trei al competiţiei.

165 afișări
Imaginea articolului Ştiinţa Bacău s-a calificat în grupele Cupei EHF

Ştiinţa Bacău s-a calificat în grupele Cupei EHF (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Meciul tur s-a jucat tot la Bacău, sâmbătă, Ştiinţa impunându-se categoric, cu 33-22 (15-8). Cu scorul general de 55-44, echipa antrenată de Eliodor Voica obţine calificarea în grupele Cupei EHF.
Pentru Maccabi au jucat şi handbaliştii români Iulian Strat (portar) şi Marian Filip (inter stânga).

Israelienii au fost obligaţi să joace ambele manşe în deplasare, din cauza conflictului armat din Fâşia Gaza.

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc în 6 decembrie, la Belgrad, Ştiinţa Bacău urmând să facă parte din urna a doua valorică.

Cele patru grupe vor avea câte patru echipe în componenţă, meciurile fiind programate în sistem tur-retur, la datele 9-10, 16-17, 23-24 februarie, respectiv 9-10, 16-17, 23-24 martie. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica în sferturile de finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici