Stoica despre transferurile Stelei: Singurul care semnează este Neagu. Transferurile lui Varela, Wesley, Kapetanos, imposibil de realizat

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, luni, că singurul jucător care va semna un contract cu Steaua este mijlocaşul Ionuţ Neagu de la Oţelul Galaţi, adăugând că transferurile fotbaliştilor Wesley (Al Hilal), Fernando Varela (FC Vaslui) şi Pantelis Kapetanos (CFR Cluj) nu se pot realiza.

414 afișări
Imaginea articolului Stoica despre transferurile Stelei: Singurul care semnează este Neagu. Transferurile lui Varela, Wesley, Kapetanos, imposibil de realizat

Ionuţ Neagu (Imagine: Bogdan Danescu/ MediafaxFoto)

"Neagu a trecut vizita medicală, urmează să-l legitimăm mâine. Cu Varela este foarte complicată treaba, este plecat la echipa naţională a Insulelor Capului Verde, este extrem de complicat. Wesley nu se poate legitima, se află în litgiu cu clubul (n.r. - Al Hilal). Wesley nu este jucător liber, nu şi-a încheiat litigiul cu clubul, noi nu putem să riscăm să luăm un jucător care nu ştim cât costă. Despre Kapetanos am vorbit cu Iuliu Mureşan şi i-am spus că ne-ar fi interesat doar în situaţia în care era jucător liber. Se pare că nu este jucător liber şi atunci nu ne interesează. Când a plecat de la Steaua la CFR Cluj a plecat jucător liber...", a spus Stoica, la DigiSport.

Managerul Stelei a dezminţit informaţia publicată de fanatik.ro, potrivit căreia antrenorul Laurenţiu Reghecampf a anulat antrenamentul de luni după-amiază şi se gândeşte să plece de la echipă deoarece transferul lui Neagu s-a făcut fără acordul său. Stoica a menţionat că patronul echipei, Gigi Becali, aflat în închisoare, a decis căror jucători să li se facă oferte de transfer şi că Neagu a fost dorit de Reghecampf. Tehnicianul s-ar fi opus doar achziţionării lui Wesley, potrivit lui Stoica.

"Antrenament s-a făcut dimineaţă. Nu a anulat niciun antrenament. Noi am fost la stadion de la 9.30, când am venit de la Jilava, până 13-14.00 şi nu s-a discutat absolut nimic... Noi am avut o discuţie foarte clară, legată de jucătorii care vin. După ce am plecat de la Gigi astăzi, am stat câteva ore cu Laur, deci nu se pune problema (n.r. - ca Neagu să nu fie dorit de Reghecampf). Într-adevăr, (n.r. - Reghecampf) n-a vrut să-l luăm pe Wesley, dar oricum nu se mai punea problema, pentru că Wesley nu se putea face. Gigi a hotărât să facem oferte pentru Varela, pentru Neagu şi să-l luăm pe Kapetanos dacă se face liber. Astea au fost discuţiile astăzi. Nu se pune nicio problemă de Neagu adus peste capul lui Reghe. Nu există aşa ceva", a precizat Stoica.

Mihai Stoica a explicat transferul lui Neagu, mijlocaş la închidere, prin faptul că Mihai Pintilii şi Lucian Filip, de asemenea mijlocaşi defensivi, pot evolua pe postul de fundaş central şi atunci conducerea tehnică a preferat să întărească linia mediană, în condiţiile în care nu a putut fi achiziţionat un apărător.

"Avem doi fundaşi centrali şi ar trebui să avem patru. Pintilii şi Filip pot juca fundaş central. Dacă Pintilii şi Filip pot fi folosiţi acolo e normal să te betonezi în partea cealaltă, dacă n-ai găsit în partea asta. Nu puteam să dăm bani care nu merită pe jucători care n-au valoare. Discutasem de Iorga şi de Neagu, după ce am văzut meciuri a zis că rămâne Neagu. Neagu - 500.000 (n.r. - de euro) este un preţ corect, iar alţii care nu pun preţuri corecte rămân cu marfa nevândută. Deci nu se pune problema să plece Reghe pentru că s-a adus vreun jucător peste capul lui", a afirmat Stoica.

Oficialul stelist a mai spus că lista jucătorilor pentru Liga Campionilor va fi trimisă la UEFA marţi, la ora 13.00, şi că în acest lot ar mai putea apărea doar Alexandru Chipciu şi Stefan Nikolici, jucători accidentaţi în acest moment, dacă medicul Radu Paligora va da garanţii că ei vor putea evolua măcar cateva partide din cadrul grupei E.

"Este posibil să mai fie vreo schimbare pe listă, o să vorbim şi cu Radu Paligora să vedem care e situaţia lui Chipciu şi a lui Nikolici. Chipciu e un jucător foarte important, dacă o să avem garanţii că el prinde trei jocuri probabil că va fi trecut pe listă. Şi lista va trebui aprobată după o discuţie cu patronul. Mâine, la 13.00, lista pleacă la UEFA. Mi-e greu să cred că până la ora aia vom mai face vreo modificare. Până la urmă, mi se pare corect ca cei care au obţinut performanţa asta să aibă şi ocazia să joace în Liga Campionilor", a conchis Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici