Stoichiţă: Ne-am atins scopul până la urmă, îi felicit pe jucători pentru modul cum au abordat meciul

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi în partida câştigată, vineri, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Oţelul Galaţi, felicitându-i pentru"modul cum au abordat meciul" şi pentru că şi-au atins scopul.

16 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Ne-am atins scopul până la urmă, îi felicit pe jucători pentru modul cum au abordat meciul

Stoichiţă: Ne-am atins scopul până la urmă, îi felicit pe jucători pentru modul cum au abordat meciul (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"A fost un meci frumos. Puteam să rezolvăm meciul din prima repriză, în a doua repriză am suferit. A fost şi un prag psihologic peste care am trecut, deoarece toată lumea spunea că Steaua nu are nicio victorie. Le-am spus jucătorilor mei să nu aibă emoţii în teren, din cauza speculaţiilor care apar. Oţelul este o echipă neaşteptat de bine aşezată în teren, dar nu a avut ocazii, poate doar la sfârşit, dar a avut o posesie bună. Ei au avut speranţe şi pentru că scorul a fost unul strâns. Ne-am atins scopul până la urmă, îi felicit pe cei de la Galaţi şi îmi felicit jucătorii pentru modul cum au abordat meciul şi că urmăresc scopul final pe care eu l-am propus", a spus Stoichiţă în conferinţa de presă de după meci.

Întrebat dacă există presiune la Steaua, Stoichiţă a răspuns: "Eu nu am presiune, nu trăiesc sub presiune şi nici jucătorii mei nu au presiune, pentru că le-am spus că voi lua totul asupra mea şi nu au de se să-şi facă griji".

Referitor la titularizarea fundaşului Stelios Parpas în meciul cu Oţelul, antrenorul stelist a precizat că evoluţia acestuia nu este o surpriză pentru el. "Pentru mine, este ceva normal ce face Parpas. Se înşeală cine credea că aduc un jucător slab. Eu l-am construit în doi ani, Parpas este un jucător care poate deveni de bază în viitor. Eu zic să s-a descurcat astăzi. I-am spus şi lui că îl voi folosi oriunde voi avea nevoie de el, îi voi oferi o şansă, iar el a dat dovadă de caracter pentru că a acceptat asta", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul a adăugat că în meciul cu Oţelul s-a văzut că atacantul Bogdan Stancu nu a fost în plenitudinea forţelor. "S-a văzut la Stancu că nu a fost în plenitudinea forţelor, mai ales în repriza a doua. El a avut o contractură musculară şi nu există niciun litigiu între Steaua şi Federaţia Română de Fotbal", a precizat antrenorul.

Referitor la accidentarea suferită de Artiom Karamyan în meciul cu Oţelul, Stoichiţă a declarat: "Karamyan are genunchiul puţin umflat. Vom vedea mâine ce se va întâmpla, la un control. Nu este ceva grav, am şi vorbit cu el după meci. A căzut cineva pe genunchi şi i s-a umflat puţin ligamentul".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici