Suferinţă continuă în familia lui Emiliano Sala: sora lui a încercat să se sinucidă

  • Romina, (29 de ani), sora fostului fotbalist, este internată în spital, fiind în stare critică.
  • Emiliano Sala a murit într-un accident de elicopter în Canalul Mânecii, în ianuarie 2019.
  • La trei luni după dispariţia lui Emiliano, tatăl său, Horacio, a murit la 58 de ani, suferind un infarct.
1158 afișări
Imaginea articolului Suferinţă continuă în familia lui Emiliano Sala: sora lui a încercat să se sinucidă

Romina şi Emiliano Sala

Nu se mai termină nenorocirile din familia Sala, lovită acum doi ani de moartea lui Emiliano, fotbalist argentinian care era coleg cu românul Ciprian Tătăruşanu la Nantes. 

Romina, sora lui Emiliano, este internată în stare critică, după o tentativă de sinucidere.

Emiliano Sala a murit într-un accident de elicopter în Canalul Mânecii, în ianuarie 2019.

Ziarul argentinian La Nacion informează că sora sa, Romina, este internată în Santa Fe, după ce a încercat să-şi ia zilele. Starea ei ar fi gravă şi este internată la Terapie Intensivă, fiind ajutată să respire de un aparat specific.

Medicii au explicat că fata prezintă în zona gâtului semne compatibile cu o tentativă de sinucidere prin sufocare, precum şi o intoxicaţie cu droguri.

La trei luni după accidentul de elicopter în care a murit Emiliano, care mergea în Anglia pentru a semna un contract în Premier League, tatăl său, Horacio, a murit la 58 de ani, de infarct, în casa din Progreso, un oraş cu puţin peste trei mii de locuitori din provincia Santa Fe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici