Şumudică, antrenorul de la Astra Giurgiu în lacrimi la conferinţa de presă: Simt că se apropie sfârşitul şi mă doare sufletul

Antrenorul formaţiei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că indiferent de rezultatul pe care echipa sa îl va obţine în meciul cu FC Voluntari, din finala Cupei României, va intra în vestiar, în lacrimi, şi le va mulţumi jucătorilor.

395 afișări
Imaginea articolului Şumudică, antrenorul de la Astra Giurgiu în lacrimi la conferinţa de presă: Simt că se apropie sfârşitul şi mă doare sufletul

Şumudică, antrenorul de la Astra Giurgiu în lacrimi la conferinţa de presă: Simt că se apropie sfârşitul şi mă doare sufletul

"Eu ţin să le mulţumesc jucătorilor mei pentru tot ce au realizat în aceşti doi ani şi jumătate, au fost doi ani incredibili. Mi-au oferit cele mai frumoase momente pe care le poate trăi un antrenor. Astra cred că va rămâne singura echipă calificată în primăvara europeană, în următorii ani. Sper ca mâine să ne bucurăm împreună, fiind finalul unei poveşti frumoase, având în vedere că foarte mulţi jucători vor termina contractul. Atât ei, cât şi staff-ul tehnic se vor despărţi de Astra Giurgiu. Au fost ani frumoşi şi sperăm ca mâine să ne bucurăm împreună şi să ridicăm un trofeu care, de altfel, ca însemnătate este al doilea pe plan intern, după Liga 1", a afirmat Marius Şumudică.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani consideră că jucătorii săi merită mai mult respect pentru ce au realizat, iar conducerea clubului ar fi putut să facă mai multe pentru ei. Şumudică spune că şi-a pregătit echipa şi pentru lovituri de departajare.

"Nu stau să mă gândesc că vom ajunge la penalty-uri. Eu sper să câştigăm în cele 90 de minute sau 120. Dacă va trebui, şi la penalty-uri. Şi Silvică ştie foarte bine. Au mai câştigat titluri astfel. Ne-am pregătit şi la penalty-uri, dar nu asta este problema. Pentru mine, indiferent ce se va întâmpla, eu voi intra în cabină şi, cu lacrimi în ochi, le voi strânge mâna, pentru tot ce au făcut cu mine doi ani şi jumătate aici. A fost o perioadă frumoasă, în care am realizat multe şi sper ca şi mâine să câştigăm trofeul pentru că m-au făcut să mă simt antrenor şi le mulţumesc din suflet. Nu trebuie să plâng înainte de meci, dar au fost doi ani extraordinari şi simt că se apropie sfârşitul şi că ne despărţim şi mă doare sufletul, pentru că toţi cei care sunt alături de această echipă puteau să facă mult mai multe pentru ei. Pentru ei, nu pentru mine. Merită mult mai mult respect", a adăugat, în lacrimi, Marius Şumudică.

Şumudică a precizat că echipa sa a jucat cele mai multe meciuri în acest sezon şi, în plus, va juca şi pentru un trofeu, spre deosebire de alte cluburi care au nu au această şansă, deşi au făcut mai multe investiţii.

"Suntem echipa care a jucat cele mai multe meciuri în acest an competiţional şi sunt mândru de acest lucru. În afara de asta, jucăm cu trofeul pe masă, spre deosebire de altele care au cheltuit bani enormi şi nu au avut şansa se se bată pentru niciun trofeu", a mai spus antrenorul Astrei.

Marius Şumudică îşi va încheia în această vară contractul cu Astra Giurgiu, echipă pe care a preluat-o în 2014. În această perioadă, echipa finanţată de Ioan Niculae a cucerit campionatul Ligii 1, în sezonul 2015-2016, şi Supercupa României, în 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici