Şumudică: În momentul în care un jucător de la Astra se va transfera la Steaua eu am plecat

Tehnicianul echipe Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, vineri, că în cazul în care unul dintre jucătorii săi va fi transferat la Steaua el va renunţa la colaborarea cu gruparea giurgiuveană, informează dolce-sport.ro.

339 afișări
Imaginea articolului Şumudică: În momentul în care un jucător de la Astra se va transfera la Steaua eu am plecat

Şumudică: În momentul în care un jucător de la Astra se va transfera la Steaua eu am plecat (Imagine: Constantin Vladescu/ Arhiva Mediafax Foto)

"În momentul în care un jucător de la Astra se va transfera la Steaua eu ridic mâna şi am plecat. Ajungem la un consens, reziliem contractul şi nu mai stau la Astra. Este bătaie de joc faţă de munca mea, cu toate că sunt fericit că îşi doresc jucători de la boul de Şumudică", a spus tehnicianul.

FC Steaua îi doreşte de la Astra Giurgiu pe Găman, Junior Morais, Enache şi Alibec.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici