Şumudică nu mai suportă. Stă în carantină într-un cămin, iar jucătorii pun muzică la antrenamente

  • Marius Şumudică şi Alexandru Maxim se află în carantină
  • Jucătorii lui Gaziantep se pregătesc cu secunzii acompaniaţi de muzică
66 afișări
Imaginea articolului Şumudică nu mai suportă. Stă în carantină într-un cămin, iar jucătorii pun muzică la antrenamente

Şumudică nu mai suportă. El stă în carantină într-un cămin iar jucătorii pun muzică la antrenamente

Marius Şumudică se află în carantină în Turcia, el fiind nevoit să stea izolat 14 zile după reîntoarcerea din România împreună cu ceilalţi străini din lot.

Între timp, jucătorii lui Gaziantep se pregătesc sub comanda secunzilor lui Marius Şumudică, Erdal Gunes şi Şener Gencturc.

Jucătorii au ales însă o metodă inedită d a face antrenamentele mai plăcute în această perioadă: se pregătesc pe muzică.

Conform publicaţiei turce Fanatik, cei care aleg playlist-ul sunt chiar fotbaliştii care au parte astfel de un program special de o oră de antrenament cu muzică, decizia staff-ului fiind luată în acest sens pentru a ridica moralul echipei.

Alexandru Maxim, component al echipei, este şi el în carantină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici