Şumudică: Suntem pe un drum bun, ne putem lupta la titlu

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, duminică noapte, că echipa FC Vaslui este pe drumul cel bun şi poate lupta la titlu, considerând remiza cu Viitorul Constanţa, scor 2-2, în Liga I, ca fiind una justă justă.

194 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Suntem pe un drum bun, ne putem lupta la titlu

Şumudică: Suntem pe un drum bun, ne putem lupta la titlu (Imagine: Constantiin Vladescu / MediafaxFoto)

"Mă aşteptam la un meci greu, mai ales că era dificil să ne revenim şi din cauza euforiei de după meciul cu Inter. La fel s-a întâmplat şi după jocul cu Fenerbahce când am pierdut la Cluj. Când există această uzură, e greu ca jucătorii să-şi revină. Am avut şi absenţe importante, ambii fundaşi laterali, plus alţi trei jucători cu probleme medicale între care şi Sânmărtean, cu indigestie. Sper ca de acum încolo să pregătim un meci la şapte zile. Până la urmă este un punct, rezultatul este just. Dacă am fi plecat de la 1-0, la golul valabil al lui Marius Niculae, altul ar fi fost cursul jocului. Felicit echipa adversă, a crescut de la meci la meci. E normal ca domnul Porumboiu să fie supărat, suntem pe un drum bun, ne putem lupta la titlu", a declarat Şumudică.

Formaţia FC Vaslui a remizat, scor 2-2 (1-1), în deplasare, cu Viitorul Constanţa, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii I, programat, în premieră pentru România, duminică, la ora 22.45, şi încheiat, luni, la ora 00.39. Golurile au fost marcate de Iancu '10 şi Dică '52 (penalti) pentru Viitorul Constanţa, respectiv Sânmărtean '34 (penalti) şi Celeban '88, pentru FC Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici