Şunda: Cred că merităm acest punct, scopul scuză mijloacele

Antrenorul Aurel Şunda a declarat că ACS Poli Timişoara a meritat un punct în meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 0-0, chiar dacă s-a axat doar pe apărare, apreciind că remiza obţinută este "inestetică" dar "scopul scuză mijloacele".

145 afișări
Imaginea articolului Şunda: Cred că merităm acest punct, scopul scuză mijloacele

Aurel Şunda (Imagine: Cosmin Dan/ Mediafax Foto)

"Am întâlnit o echipă foarte puternică, de aceea ne-am axat pe apărare. Este adevărat, este un punct inestetic, dar care are în spatele său multă muncă. Cred că prin atitudinea arătată merităm acest punct, pentru că, până la urmă, scopul scuză mijloacele. Pe Contra l-am avut jucător, oricând îi cedez postul la Timişoara, dacă mâine vine, mă dau la o parte. Contra m-a jignit şi mi-a spus că am practicat antifotbal, eu i-am răspuns că atât putem. Cred că e frustrant să pierzi două puncte cu o nou promovată. Noi ne vom lupta cum putem la fiecare etapă. Oricum, văd Petrolul între primele două locuri în campionat. Concluzionând, pot spune că nu sunt mândru de joc, dar sunt mulţumit de dăruire şi atitudine. Nu m-a interesat ce s-a scandat la final. Credeam că spectatorii strigă «ruşine să vă fie» arbitrului pentru acel penalti", a declarat Aurel Şunda.

Formaţia Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei ACS Poli Timişoara, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I. În minutul 68, arbitrul George Rădulescu a acordat o lovitură de la 11 metri pentru Petrolul, după o împingere în careu a lui Petrovici, însă Dore a ratat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici