Şunda: În multe momente ne-am ridicat la nivelul Stelei, diferenţa de două goluri e prea mare

Tehnicianul echipei ACS Poli Timişoara, Aurel Şunda, a declarat, miercuri, că la meciul din optimile de finală ale Cupei României în multe momente elevii săi s-au ridicat la nivelul Stelei şi că în opinia sa diferenţa de două goluri este prea mare.

95 afișări
Imaginea articolului Şunda: În multe momente ne-am ridicat la nivelul Stelei, diferenţa de două goluri e prea mare

Aurel Şunda (Imagine: Cosmin Dan/ Mediafax Foto)

"Cred că în multe momente ne-am ridicat la nivelul Stelei. Cred că diferenţa de două goluri este prea mare. Meritam şi noi un gol. Steaua are prima şansă la event. Sunt supărat pe Nohai, am zis să-l odihnesc după meciul cu Pandurii, dar Marovici s-a accidentat şi a trebuit să îl bag pe teren. Acum va trebui să improvizăm la meciul cu Petrolul", a spus Şunda.

El a explicat şi de ce echipa sa a făcut deplasarea la Bucureşti în ziua meciului cu Steaua: "Am avut patru accidentaţi, ei au făcut RMN-ul astăzi şi nu am putut să dăm lista la avion. Gorobsov şi Ovidiu Petre au fost accidentaţi şi nu au mai putut face deplasarea. Nu a fost niciun impediment că am venit astăzi cu avionul. Dacă jucătorii spun că sunt obosiţi înseamnă că nu sunt pregătiţiŢ.

Formaţia Steaua s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa ACS Poli Timişoara, în optimile competiţiei.

Golurile au fost marcate de Georgievski '12 şi Piovaccari '73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici