Superliga, etapa 27: duminică se dispută partidele FC Voluntari-Univ.Craiova şi FC Argeş-FCSB

FC Voluntari-Univ.Craiova şi FC Argeş-FCSB sunt cele două meciuri programate duminică din etapa a 27-a a Superligii de fotbal.

355 afișări
Imaginea articolului Superliga, etapa 27: duminică se dispută partidele FC Voluntari-Univ.Craiova şi FC Argeş-FCSB

Superliga, etapa 27: duminică se dispută partidele FC Voluntari-Univ.Craiova şi FC Argeş-FCSB

Primul meci al zilei va începe la ora 17.45. FC Voluntari va întâlni pe teren propriu formaţia Univ. Craiova. Ilfovenii sunt pe locul 13 în clasamentul Superligii având 26 de puncte. Univ. Craiova se află pe locul 5 cu 45 de puncte.

Al doilea meci al zilei va începe la ora 20.30. FC Argeş, echipa aflată pe locul 14 cu 26 de puncte întâlneşte FCSB. Bucureştenii au nevoie de puncte pentru a rămâne în cursa pentru titlu. FCSB se află pe locul 4 cu 48 de puncte.

Ultimul meci al etapei a 27-a se va desfăşura luni. Petrolul Ploieşti, locul 8, va primi vizita formaţiei CFR Cluj, ocupanta locului 2. Partida va începe la ora 20.00 pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici