Suporterii echipei Gaz Metan Mediaş vor protesta, luni, în faţa sediilor Romgaz şi Transgaz

Fanii formaţiei Gaz Metan Mediaş au obţinut autorizaţia de a protesta, luni, în faţa sediilor Romgaz şi Transgaz, faţă de situaţia financiară a echipei pregătite de Cristian Pustai, care riscă falimentul, scrie gazistul.ro, site-ul suporterilor medieşeni.

532 afișări
Imaginea articolului Suporterii echipei Gaz Metan Mediaş vor protesta, luni, în faţa sediilor Romgaz şi Transgaz

Suporterii echipei Gaz Metan Mediaş vor protesta, luni, în faţa sediilor Romgaz şi Transgaz

"Gaz Metan Mediaş poate intra în faliment pe data de 1 septembrie. Clubul medieşean are nevoie de implicarea sponsorilor Romgaz şi Transgaz pentru salvarea de la colaps. Imediat după ce anunţul a fost făcut de către preşedintele clubului, Ioan Mărginean, suporterii echipei au afişat la meciul cu CFR Cluj un mesaj pentru sponsorii principali, apoi în cursul zilei de luni aceştia au lipit afişe prin oraş şi la stadion.În cursul zilei de astăzi (joi, 03.08.2017), am obţinut autorizaţia legală de la primărie pentru ca iubitorii Gazului să iasă în stradă să protesteze pentru situaţia în care se află echipa. Astfel, vă aşteptăm luni, la ora 12:00, în cartierul Vitrometan, timp de o oră, lângă cele două sedii de la Romgaz şi Transgaz", se arată în comunicatul fanilor, publicat joi.

Clubul Gaz Metan Mediaş este în insovenţă din octombrie 2016, având datorii la stat de 12 milioane de lei. "Dacă nu vin investitori, putem intra in faliment. E un ultim strigat de disperare. Suntem nevoiti sa inchidem clubul la 1 septembrie daca nu vine nimeni langa noi. Oricare din creditori poate cere falimentul, pentru ca nu putem pune in aplicare planul de reorganizare", a declarat Ioan Mărginean, preşedintele clubului, după înfrângerea cu CFR Cluj (0-3).

Oficialul ardelenilor a anunţat în urmă cu câteva zile că salariile jucătorilor de la Gaz Metan au fost reduse cu 40%.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici