Suporterii echipei Racing Club le-au cerut favoriţilor să piardă un meci

Suporterii echipei Racing Club le-au cerut, luni, jucătorilor să piardă următorul meci din campionatul Argentinei, cu formaţia Quilmes, pentru a favoriza retrogradarea marii rivale Independiente Buenos Aires.

120 afișări
Imaginea articolului Suporterii echipei Racing Club le-au cerut favoriţilor să piardă un meci

Suporterii echipei Racing Club le-au cerut favoriţilor să piardă un meci (Imagine: Shutterstock)

Pe zidurile stadionului echipei Racing Club, suporterii au lipit fluturaşe în care le cer jucătorilor să piardă meciul cu Quilmes.

În cazul în care Quilmes va câştiga partida de vineri, Independiente are mari şanse să retrogradeze în liga secundă.

În anul 1983, Independiente a fost învinsă de Quilmes, iar acea întâlnire a dus la retrogradarea celor de la Racing Club în liga a doua.

Racing Club şi Independiente, care au câştigat în trecut Copa Libertadores, sunt două dintre cele cinci cele mai populare cluburi din Argentina, alături de Boca Juniors, River Plate şi San Lorenzo.

În trecut, la Racing Club au jucat Lisandro Lopez (Olympique Lyon) şi Diego Milito (Internazionale Milano), în timp ce pe la Independiente au trecut Diego Forlan (Internacional Porto Alegre) şi Sergio Aguero (Manchester City).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici