Suporterii gălăţeni care cumpără bilete la meciul cu Steaua vor intra gratuit la cel cu CS Severin

Suporterii echipei Oţelul Galaţi care vor cumpăra bilete la partida cu Steaua de luni vor avea acces gratuit la meciul cu CS Turnu Severin, programat tot pe teren propriu, în cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I, informează site-ul grupării moldovene.

198 afișări
Imaginea articolului Suporterii gălăţeni care cumpără bilete la meciul cu Steaua vor intra gratuit la cel cu CS Severin

Suporterii gălăţeni care cumpără bilete la meciul cu Steaua vor intra gratuit la cel cu CS Severin (Imagine: Bogdan Barachin/Mediafax Foto)

"Posesorii tichetelor de la meciul Oţelul Galaţi - Steaua vor avea acces şi la partida Oţelul Galaţi - CS Turnu Severin, din etapa a XXVI-a a Ligii I", precizează site-ul citat.

Gruparea gălăţeană va comercializa tichetele de intrare pentru meciul cu Steaua la următoarele preţuri: peluze - 20 de lei, tribuna a II-a - 40 de lei, tribuna I - 60 de lei, tribuna zero - 300 de lei. Biletele vor fi puse în vânzare începând de vineri.

Echipa Oţelul Galaţi întâlneşte, luni, de la ora 21.30, pe teren propriu, formaţia Steaua, într-o partidă contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici