SURPRIZĂ în Liga I: Pandurii Târgu Jiu învinsă de Viitorul, scor 2-0, în etapa a XIII-a

Formaţia Pandurii Târgu Jiu, ocupanta locului 2 în clasamentul Ligii I, a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Viitorul Constanţa, în ultimul meci al etapei a XIII-a, în care a ratat un penalti şi golul doi al gazdelor a fost înscris în minutul 90+2.

318 afișări
Imaginea articolului SURPRIZĂ în Liga I: Pandurii Târgu Jiu învinsă de Viitorul, scor 2-0, în etapa a XIII-a

Pandurii Târgu Jiu învinsă de Viitorul, scor 2-0, în etapa a XIII-a a Ligii I (Imagine:Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Iancu '26 (penalti) şi Chiţu '90+2.

1-0: Iancu a deschis scorul în minutul 26, dintr-un penalti acordat de Ovidiu Haţegan pentru un fault în careu al lui Mamele asupra lui Chiţu.

În minutul 87, portarul gazdelor, Buzbuchi, a apărat un penalti executat de Maxim.

2-0: Chiţu stabileşte scorul final după o pasă de la Herea, trimiţând mingea în plasă după ce un şut iniţial al său a fost respins de portarul oaspeţilor.

Viitorul Constanţa: Buzbuchi - Mladen, Larie, Bejan, Toşca (Turcu '90) - Lazăr (Cl. Herea '52), Vaştag - Chiţu, Iancu, Cârstocea (Benzar '63) - Alibec. Antrenor: Cătălin Anghel.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote - Pleaşcă (Cristea '88), Viera, Mamele, Vlad - Maxim, Voiculeţ, Răduţ - Nistor, Matulevicius (Lemnaru '62), Al. Grigoraş (Godwin Konyeha '58). Antrenor: Petre Grigoraş

Cartonaşe galbene: Lazăr '44, Vaştag '53, Chiţu '56, Toşca '77, Benzar '83 / Pleaşcă '21, Mamele '26, Lemnaru '68

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Zoltan Szekely, Bogdan Gheorghe (asistenţi) - Dragoş Istrate (rezervă)

Observatori: Constantin Stefan, Alexandru Boc

La meci au asistat aproximativ de 700 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici