Surpriză la Australian Open: Numărul 1 mondial, Serena Williams, eliminată de Ana Ivanovici în optimi

Numărul 1 mondial, americanca Serena Williams, a fost eliminată, duminică, în optimile de finală la Australian Open, primul Grand Slam al anului, de sportiva sârbă Ana Ivanovici, cap de serie numărul 14, scor 4-6, 6-3, 6-3.

1535 afișări
Imaginea articolului Surpriză la Australian Open: Numărul 1 mondial, Serena Williams, eliminată de Ana Ivanovici în optimi

Serena Williams, eliminată de Ana Ivanovici în optimi la Australian Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Williams a fost eliminată şi anul trecut la Australian Open, în sferturi, de Sloane Stephens, iar în urmă cu doi ani în optimi de rusoaica Ekaterina Makarova. Serena s-a impus la Melbourne de cinci ori, în 2003, 2005, 2007, 2009 şi 2010.

De la precedenta ediţie a Australian Open, Serena Williams a fost învinsă doar de trei ori în 80 de meciuri.

Ivanovici, fost număr 1 mondial în 2008, ajunge pentru prima oară în sferturi la un Grand Slam după US Open 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici