Surpriză la Constanţa. Dinamo învinge Farul şi ia trei guri mari de aer

  • În ziua în care FC Botoşani a fost la un pas de o victorie în deplasare la UTA, Dinamo Bucureşti a dus toate cele 3 puncte din confruntarea cu Farul Constanţa.
  • Câinii roşii au câştigat în deplasare cu 2-0 şi sunt la egalitate cu moldovenii.
  • Constănţenii rămân pe loc de play-off, cu 37 de puncte.
956 afișări
Imaginea articolului Surpriză la Constanţa. Dinamo învinge Farul şi ia trei guri mari de aer

Sursă foto: Facebook/Dinamo Bucureşti

Oaspeţii au dominat din primele minute şi au avut şi primele ocazii de gol înainte de a deschide scorul prin Velkovski, care a deviat cu capul, pe spate, o lovitură liberă executată din flancul drept de Pavicic.

Golul de 2-0 al dinamoviştilor a venit în minutul 48, cu acelaşi Pavicic în rol de servant în careul mic, de unde Politic a marcat în poarta goală.

În minutul 67, Farul a irosit cea mai mare ocazie de gol a meciului. După o lovitură liberă executată de Budescu, Rivaldinho a recentrat cu capul în faţa porţii, la Larie, al cărui şut a nimerit bara. Mingea ricoşată a ajuns la Popescu, dar nici acesta nu a putut trece de defensiva alb-roşilor.

Dinamo face trei puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării şi este la egalitate cu FC Botoşani, cu 19 puncte, la 8 distanţă faţă de primul loc de baraj, ocupat de Poli Iaşi.

Farul Constanţa rămâne cu 37 de puncte, pe locul 5, cu 3 peste ocupanta locului 6, FC Hermannstadt, şi unul sub locul 4, ocupat de Universitatea Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici