Surpriză la un meci de fotbal din Liga I. Un şarpe a intrat pe teren înaintea fotbaliştilor

  • La meciul FC Botoşani- Academica Clinceni, scor 0-0, fotbaliştii au avut parte de un vizitator mai puţin plăcut
  • Un şarpe a fost depistat pe gazon
  • Florin Gardoş a postat fotografia pe constul său de Instagram
354 afișări
Imaginea articolului Surpriză la un meci de fotbal din Liga I. Un şarpe a intrat pe teren înaintea fotbaliştilor

Surpriză la un meci de fotbal din Liga I. Un şarpe a intrat pe teren înaintea fotbaliştilor

Partida FC Botoşani-Academica Clinceni a avut parte de un eveniment neobişnuit pe un stadion. Fotbaliştii au depistat chiar înainte de începerea meciului, un şarpe care se plimba pe gazon.

Florin Gardoş. jucătorul celor de la Academica, a postat o fotografie cu reptila.

Şarpele a fost rapid îndepărtat de către oamenii de ordine de la stadion. Se pare că nu era vorba de un şarpe veninos, fiind unul inofensiv pentru oameni.

Partida s-a terminat la egalitate, scor 0-0, cu Florin Gardoş în linia de start, bifând prima partidă la Academica Clinceni, noua sa formaţie după ce a plecat de la U Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici