Tadici: Putem şi vom juca mai bine decât în primele două meciuri

Antrenorul naţionalei feminine a României, Gheorghe Tadici, a declarat, miercuri seară, după victoria cu Islanda, din Grupa D a Campionatului European din Serbia, că jucătoarele sale au arătat caracter luptând până la final pentru victoria care a adus calificarea în grupele principale.

164 afișări
Imaginea articolului Tadici: Putem şi vom juca mai bine decât în primele două meciuri

Tadici: Putem şi vom juca mai bine decât în primele două meciuri (Imagine: George Filip / MediafaxFoto)

"Ne-am aşteptat la un meci greu având în vedere că Islanda lupta pentru ultima şansă. Au arătat mult sacrificiu cu noi, care am jucat cu Rusia înainte şi am pierdut multă energie. Jucătoarele noastre au arătat caracter până la final şi au făcut un efort foarte mare în acest meci. Putem şi vom juca mai bine decât în primele două meciuri. Le mulţumesc fanilor noştri care au venit la Vrşeţ şi ne-au încurajat mai ales în momentele critice ale meciului", a declarat Gheorghe Tadici la conferinţa de presă de după meciul cu Islanda.

La rândul său, Aurelia Brădeanu, cea mai bună jucătoare a României, a afirmat se aştepta la un meci greu cu Islanda: "Sunt foarte fericită cu acest rezultat şi, aşa cum ne-am aşteptat, a fost foarte muncit pentru noi. Islanda a luptat până la final şi, din păcate, noi am făcut prea multe greşeli. Doresc Islandei multă baftă în ultimul meci cu Rusia".

Româncele au 3 puncte în clasament, cu o victorie, 22-19 cu Islanda, şi o remiză, 21-21, cu Rusia, fiind deja calificate în grupele principale. Vineri, de la ora 19.05, va avea loc partida dintre Rusia şi Islanda, iar de la ora 21.15, cea dintre România şi Muntenegru.

Joi este zi de pauză în grupele C şi D, fiind programate partide în grupele A şi B, după cum urmează:

Grupa A: Serbia-Ucraina şi Cehia-Norvegia;

Grupa B: Macedonia-Suedia şi Danemarca-Franţa.

După disputarea meciurilor din grupele preliminare, primele trei clasate se vor califica în cele două grupe principale, a câte şase echipe. Partidele se vor disputa între 9 şi 13 decembrie, iar primele două clasate vor juca ulterior în semifinale, în 15 decembrie. Finalele pentru medalii vor avea loc în 16 decembrie, ultima zi a CE din Serbia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici