Manchester City l-a vândut pe Riyad Mahrez la Al-Ahli cu 30 de milioane de lire sterline

Manchester City a ajuns la un acord de 30 de milioane de lire sterline pentru transferul la Al-Ahli a jucătorului algerian Riyad Mahrez, informează BBC Sport.

92 afișări
Imaginea articolului Manchester City l-a vândut pe Riyad Mahrez la Al-Ahli cu 30 de milioane de lire sterline

Mahrez, stânga, îmbrăţişându-se cu Gundogan, transferat la Barcelona

Acest lucru fusese deja convenit, cu condiţia ca City să primească o ofertă care să corespundă evaluării lui Mahrez, care mai avea doi ani de contract.

City a plătit 60 milioane de lire sterline pentru Mahrez în 2018, acesta marcând 15 goluri în 47 meciuri în sezonul trecut, când cetăţenii au câştigat Tripla.

Cu toate acestea, el a fost în mare parte rezervă neutilizată, atât în finala Cupei FA, cât şi în finala Ligii Campionilor, iar managerul Pep Guardiola a ales să-l lase să devină următoarea vedetă transferată de către o echipă din liga profesionistă saudită.

Jucători precum Karim Benzema, N'Golo Kante şi Ruben Neves l-au urmat pe Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită în această vară, în timp ce Steven Gerrard a fost numit manager al Al-Ettifaq, iar Michael Emenalo a fost numit director de fotbal al SPL.

De asemenea, Fondul public de investiţii al ţării (PIF) a preluat patru dintre cele mai importante cluburi din SPL, în contextul în care campionatul îşi propune să devină unul dintre primele cinci din lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici