Ţălnar acuză arbitrajul: Se pare că am început să contăm şi noi şi au început "să ne prindă frica"

Tehnicianul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat după remiza cu Universitatea Cluj, scor 1-1, că se pare că dinamoviştii au început să conteze în lupta pentru primele locuri şi că "au început lucrările în spate", subliniind că are probleme de lot din cauza cartonaşelor galbene primite.

226 afișări
Imaginea articolului Ţălnar acuză arbitrajul: Se pare că am început să contăm şi noi şi au început "să ne prindă frica"

Cornel Ţălnar (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

"Normal că nu ne mulţumeşte acest rezultat. Am avut un joc bun în prima repriză, în cea de-a doua am intrat în jocul lor. S-a văzut absenţa celor trei titulari. Am avut şi un penalti neacordat, dar nu vreau să pun rezultatul pe seama arbitrajului. Din păcate jucătorii nu s-au concentrat la maxim, am luat golul pe o greşeală de marcaj şi am avut şi foarte multe ratări. Le-am spus că va fi un meci de zece ori mai greu decât cu CFR şi aşa a fost. Îi felicit însă că au crezut până la final că puteau să câştige. Păcat că avem un lot atât de subţire. Şi la Târgu Jiu ne vor lipsi patru jucători. Asta vreau să-i reproşez şi arbitrului, că au primit galbene exact trei jucători care erau pasibili de suspendare. Se pare că am început să contăm şi noi, şi au început lucrările în spate, au început să ne prindă frica. Fără patru titulari va fi foarte greu la Târgu Jiu. Până acum nu ne băgau în seamă, dar când au văzut că ne apropiem de cupele europene au început lucrările. Băieţii sunt de apreciat pentru ce au făcut astăzi. Păcat, că eram pe val. Normal că le pare rău pentru ce s-a întâmplat", a spus Ţălnar.

Referitor la faptul că la finalul jocului nu a dat mâna cu tehnicianul echipei Universitatea Cluj, Ionel Ganea, Ţălnar a spus că nu şi-a dat seama că era el: "Nici nu mi-am dat seama că e el, nu l-am văzut. Ne se pune problema să mă cert cu Ionel Ganea, e fratele meu".

El i-a felicitat pe jucătorii Petrolului pentru prestaţie. "Am văzut că fanii au scandat numele echipei adverse şi că am fi fraţi, dar nu e chiar aşa. Eu cred că ei au jucat pentru Petrolul azi sau pentru alte echipe, nu e treaba mea. Oricum îi felicit pentru cum au jucat", a menţionat Ţălnar.

Cornel Ţălnar a vorbit şi despre afirmaţia antrenorului echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, conform căruia jucătorii stelişti revin de la prima reprezentativă cu un moral scăzut, nepregătiţi şi graşi: "Jucătorii noştri nu s-au întors graşi de la echipa naţională. Astea sunt problemele lui Reghe cu Piţurcă".

Autorul golului echipei Dinamo în meciul cu Universitatea Cluj, Nicolae Muşat, i-a dedicat această reuşită lui Cătălin Munteanu. "Golul meu valorează doar un punct, din păcate. Îl dedic lui Cătălin Munteanu, soţiei mele şi viitorului nostru copil. Îl dedic lui Munteanu, din păcate nu pot să îi dedic şi victoria. Normal că eram nervoşi la final, pentru că a arătat trei minute de prelungire şi am jucat maxim 30 de secunde. Simţeam că puteam câştiga. A fost destul de greu fără cei trei titulari, mai ales fără Cătălin Munteanu", a afirmat Muşat.

Întrebat dacă îi pare rău după remiză, deoarece Dinamo ar fi urcat pe podium în clasamentul Ligii I dacă ar fi învins, Muşat a spus: "Nu mai răsuciţi cuţitul în rană, sperăm să revenim acolo unde ne este locul după meciul cu Pandurii".

Formaţia Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată sâmbătă, pe Arena Naţională, cu echipa Universitatea Cluj, în etapa a XXVI-a a Ligii I. Dinamo a înscris prin Muşat, în minutul 81. Pentru oaspeţi a marcat Tony '74.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici