Ţălnar despre posibilitatea ca Regehcampf să fie selecţioner şi antrenor la Steaua: Astea sunt vise

Tehnicianul formaţiei Dinamo, Cornel Ţălnar, nu crede că Laurenţiu Reghecampf ar putea face faţă dacă i s-ar propune funcţia de selecţioner al echipei naţionale şi să rămână în acelaşi timp antrenor la Steaua, adăugând că Victor Piţurcă poate duce România la barajul pentru calificare la CM.

121 afișări
Imaginea articolului Ţălnar despre posibilitatea ca Regehcampf să fie selecţioner şi antrenor la Steaua: Astea sunt vise

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"Nu cred în varianta cu Reghecampf selecţioner şi antrenor la Steaua. Astea sunt vise, să fim serioşi. Cine poate să conducă două echipe de asemenea anvergură? E vorba de naţionala României, de naţionala unei ţări, nu o putem da pe mâna unui om care se ocupă şi de o altă echipă. Acolo ne trebuie un om adevărat, cu experienţă, care a trecut prin focul luptelor. Piţurcă e a treia oară selecţioner şi cred că va duce echipa la baraj cel puţin", a declarat Ţălnar, vineri, într-o conferinţă de presă.

Antrenorul dinamovist consideră că echipa naţională are nevoie în continuare de Adrian Mutu, dar şi de nepotul său, Gheorghe Grozav de la Petrolul, în ale cărui calităţi are mare încredere.

"Mi-aş fi dorit să-i văd pe teren şi pe Luchin şi pe Grigore, dar asta e problema domnului Piţurcă, a ales varianta dumnealui. Naţionala mai are nevoie de Adi Mutu în continuare, e un jucător cu experienţă. Mutu rămâne Mutu. Grozav a jucat mai rău decât poate, are calităţi, eu tot timpul îl cert. Eu sunt cel care îl ceartă, are încredere în mine. El vrea să vină la Dinamo, că e dinamovist, vă daţi seama, dacă a crescut la mine în casă. Nu o să meargă la Steaua niciodată. La ora actuală nu joacă la posibilităţile lui, dar am mare încredere în el. Dacă ar juca la Dinamo sau Steaua altul ar fi randamentul lui, aşa, la un club mic, toate tunurile sunt pe el", a mai afirmat Cornel Ţălnar.

România a fost învinsă, marţi, în deplasare, pe Amsterdam ArenA, cu scorul de 4-0 (1-0), de reprezentativa Olandei, într-un meci din Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014. Cu patru zile înainte, România a remizat la Budapesta, cu Ungaria, scor 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici