Ţălnar: Gaz Metan Mediaş este în pericol de a retrograda

Antrenorul FC Braşov, Cornel Ţălnar, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia Gaz Metan Mediaş (locul 10, cu 37 de puncte) este în pericol de a retrograda, ţinând cont de programul greu pe care îl are în ultimele trei etape ale Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

150 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Gaz Metan Mediaş este în pericol de a retrograda

Cornel Ţălnar (Imagine: Mihai Dăscălescu / Mediafax Foto)

"Mi-e frică pe acest final de campionat, pentru că mai avem nevoie de 3-4 puncte pentru salvare, iar jocurile sunt foarte încurcate. Mai sunt doar trei etape până la final, sunt nouă puncte puse în joc şi toate echipele angrenate în lupta pentru salvarea de la retrogradare pot ajunge la 38-39 de puncte, de asta spun că mă tem. După părarea mea, echipa aflată în pericol este Mediaşul, pentru că vor juca acum cu Dinamo, apoi cu Astra, iar în ultima etapă cu noi. Dacă nu vor câştiga trei puncte cu Dinamo, în ultima etapă, la Mediaş, va fi «Războiul Malvinelor»", a spus Ţălnar.

Tehnicianul braşovenilor a mai adăgat că echipa lui merge la Cluj cu speranţa de a lua trei puncte din meciul cu CFR. "Mergem să jucăm la CFR Cluj,chiar dacă ştim că vom întâlni o echipă bună, cu jucători valoroşi. Probleme sunt peste tot în fotbalul românesc, nu doar la CFR Cluj. Ar fi extraordinar să luăm trei puncte. Am speranţe că putem duce lupta pentru salvare până la final. Important este că am câştigat cu Corona, ştiam că va fi de două ori mai greu decât cu Dinamo, a fost şi caldura de la ora jocului, iar jucătorii au tratat meciul mai uşor. Cu această victorie respirăm un aer de munte adevărat".

În altă ordine de idei, Cornel Ţălnar a mai spus că în acest moment, "fotbalul românesc este compromis total". "Eu sper doar că ierarhiile să nu se decidă pe la comisii. Ar fi culmea ca cei de la Corona să piardă toate meciurile din retur. Nu cred că se va întâmpla asta. Se tot vorbeşte de depunctări, de excluderi. Regulile trebuie respectate, pentru că acum fotbalul românesc este compromis total. Şefii fotbalului ar trebui să pună piciorul în prag. Chiar dacă vor rămâne doar 10 echipe în Liga I, asta e. Cine are bugetul asigurat, rămâne cine nu, nu. Important este să se vrea acest lucru", a precizat Ţălnar.

Echipa FC Braşov (locul 12, cu 36 de puncte) va întâlni CFR Cluj în deplasare, luni, la ora 19.30, în etapa a XXXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici