Ţălnar îi vrea înapoi pe Miranda, Ganea şi Păun

Antrenorul dinamovist Cornel Ţălnar a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca jucătorii Osvaldo Miranda, Liviu Ganea şi Georgian Păun, împrumutaţi la Astra Ploieşti, să revină la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare în pauza competiţională.

11 afișări
Imaginea articolului Ţălnar îi vrea înapoi pe Miranda, Ganea şi Păun

Ţălnar îi vrea înapoi pe Miranda, Ganea şi Păun (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Din iarnă se pot întampla multe, în primul rând îmi doresc să revină majoritatea jucătorilor pe care îi avem împrumutaţi la alte echipe. Şi mă refer în special la Miranda, Ganea şi Păun. Îmi doresc foarte mult ca ei să revină la Dinamo şi să se integreze din nou în echipă şi să abordăm returul aşa cum trebuie", a spus Ţălnar.

Tehnicianul a precizat faptul că directorul tehnic Cornel Dinu are unele probleme medicale: "Cu Dinu vorbesc zilnic la telefon. El trece prin nişte probleme cu sănătatea, am înţeles că şi soţia lui la fel. Deci sunt nişte probleme obiective".

Altfel, Dinamo şi compania Orange au demarat o campanie de ajutorare a doi copii bolnavi de leucemie, pentru strângerea de fonduri deschizându-se o linie telefonică specială, 887, la care cei interesaţi pot trimite un mesaj în valoare de 2 euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici