Ţălnar: Mi-e frică că etapa următoare nu am 11 jucători cu care să încep meciul

Tehnicianul echipei Dinamo, Cornel Ţălnar, a declarat după înfrângerea din meciul cu FC Vaslui, scor 4-1, că are probleme mari de lot şi că trebuie să improvizeze, adăugând că îi este teamă că nu va mai avea nici titulari suficienţi în etapa viitoare.

1738 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Mi-e frică că etapa următoare nu am 11 jucători cu care să încep meciul

Ţălnar: Mi-e frică că etapa următoare nu am 11 jucători cu care să încep meciul

"La ora actuală lotul lui Dinamo este foarte subţire şi încercăm să încropim o echipă cu care să obţinem rezultate favorabile în ultimele etape. Nici nu ştiu cum să fac această echipă, ce permutări, ce improvizaţii să fac pe anumite posturi. Am venit fără 7 jucători, ne-au mai căzut încă trei. Atât am putut astăzi cu această echipă lipsită de mulţi jucători. Mi-e frică că etapa următoare nu am 11 jucători cu care să încep jocul", a spus Ţălnar la Digi Sport.

De cealaltă parte, antrenorul FC Vaslui, Gabi Balint, s-a declarat încântat de jucătorii săi: "Mi-a plăcut foatre mult atitudinea băieţilor. Am fost superiori lui Dinamo şi am meritat victoria. Meciul a ofst destul de echilibrat în prima repriză, în repriza a doua am fost mai mult peste ei. Temwanjera va sta la Vaslui până la 50 de ani, adică încă doi ani".

Formaţia FC Vaslui a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-1), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXXII-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Antal '22, Celeban '33, Stanciu '59 şi Temwanjera '89. Pentru Dinamo a înscris Strătilă '27.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici