Ţălnar: Trei puncte cu Bistriţa sunt la fel de preţioase ca şi trei puncte cu Steaua

Tehnicianul dinamovist Cornel Ţălnar a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că trei puncte în meciul cu Gloria Bistriţa, din etapa a XXIX-a a Ligii I, sunt la fel de importante ca punctele din derbiul cu Steaua, programat peste două runde.

121 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Trei puncte cu Bistriţa sunt la fel de preţioase ca şi trei puncte cu Steaua

Ţălnar: Trei puncte cu Bistriţa sunt la fel de preţioase ca şi trei puncte cu Steaua (Imagine: Mihai Dascalescu / MediafaxFoto)

''La prima vedere pare un meci uşor cu Bistriţa, dar va fi nu greu, foarte greu. Le-am spus jucătorilor să trateze foarte, foarte serios acest joc. Trei puncte cu Bistriţa sunt la fel de preţioase ca şi trei puncte cu Steaua. Lotul pe care îl avem la ora actuală este foarte, foarte subţire. Le-am spus să uite de Steaua, mai e o săptămână! Sunt caractere, sunt jucători care trag din dinţi la fiecare joc. Ar fi o dezamăgire, nici nu mă gândesc, Doamne-fereşte, să nu luăm trei puncte la Bistriţa!'', a spus tehnicianul dinamovist.

El a precizat că mijlocaşul Cătălin Munteanu, indisponibil din cauza unei accidentări, însoţeşte echipa în deplasări: ''Cătălin e noul nostru conducător, între ghilimele. E prezent la toate antrenamentele, îşi face recuperarea, vine cu noi ca şef de delegaţie. El crede că în şase luni poate să revină pe teren, noi îl aşteptăm''.

În opinia lui Ţălnar, Dinamo trebuie să aducă cel puţin 6-7 jucători peste ce are la ora actuală.

Cornel Ţălnar speră ca Dinamo să câştige derbiul cu Steaua, pe care o consideră deja campioană: ''Hai să fim serioşi, Steaua e campioană de zece etape! Vrem să îi batem şi sperăm să îi batem! Ei s-ar putea să fie campioni şi dacă îi batem noi. Ei pot să ia titlul pe Arena Naţională şi cu o înfrângere în faţa noastră. Pierd ceilalţi şi rămâne diferenţa de puncte care, matematic, le asigură campionatul. Ar fi frumos un model ca în Spania şi Anglia, adversarii să îi aplaude... Eu, şi când jucam, eram duşmani de moarte iar când se termina eram cei mai buni prieteni. Dacă adversarul a fost mai bun, îl aplaudăm şi s-ar putea la anul să fim noi mai buni, să ne aplaude ei. Dacă-s mai buni, jos cu pălăria, bravo lor!''.

El a mai spus că nu ar fi normal ca steliştii să fie premiaţi la meciul cu Dinamo. ''Nu e normal şi nu e firesc! Trebuie să fie premiată pe stadionul care este gazdă. Pe care toţi spectatorii, care îi iubesc, să îi aplaude. Orice echipă care câştigă titlul trebuie premiată şi aplaudată pe propriul teren'', a adăugat Ţălnar.

Partida Gloria Bistriţa - Dinamo Bucureşti, din etapa a XXIX-a a Ligii I se va disputa vineri, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici