Tănase: Dacă îl vom asculta cu stricteţe pe Victor Piţurcă, sunt sigur că vom fi campioni

Mijlocaşul echipei Steaua, Cristian Tănase, a declarat, marţi, în cantonamentul din Austria, că în cazul în care jucătorii vor asculta indicaţiile antrenorului Victor Piţurcă, atunci formaţia bucureşteană va fi campioană în noul sezon.

11 afișări
Imaginea articolului Tănase: Dacă îl vom asculta cu stricteţe pe Victor Piţurcă, sunt sigur că vom fi campioni

Tănase: Dacă îl vom asculta cu stricteţe pe Victor Piţurcă, sunt sigur că vom fi campioni ( Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu mai avem foarte mult timp până la startul noului sezon şi trebuie să ne concentrăm foarte mult atât la antrenamente cât şi la meciurile amicale. Ne este gândul numai la startul campionatului, sezonul acesta trebuie să luăm titlul. Dacă îl vom asculta cu stricteţe pe Victor Piţurcă sunt sigur că vom fi campioni. Va fi un sezon foarte greu şi nu mai ne permitem paşi greşiţi", a spus Tănase, informează site-ul oficial al grupării bucureştene.

Cristian Tănase consideră că toţi jucătorii transferaţi de Steaua în acest sezon vor aduce un plus de valoare echipei. "Toţi jucătorii noi care au venit au valoare de Steaua şi sunt convins că şi Geraldo (n.r. - Alves) este un fotbalist foarte bun", a adăugat Tănase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici