TAS a respins apelul Ungariei. Meciul cu România se va disputa fără spectatori

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins, marţi, apelul Federaţiei Ungare de Fotbal, astfel că meciul cu România, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, se va disputa fără spectatori, informează site-ul oficial al TAS.

326 afișări
Imaginea articolului TAS a respins apelul Ungariei. Meciul cu România se va disputa fără spectatori

TAS a respins apelul Ungariei. Meciul cu România se va disputa fără spectatori (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Comisia de Disciplină a FIFA a decis să sancţioneze federaţia ungară cu disputarea meciului cu România fără spectatori, după manifestările de rasism şi antisemitism de la meciul amical cu Israel, din august 2012.

De asemenea, federaţia de la Budapesta a fost amendată cu 40.000 de franci elveţieni.

Partida Ungaria - România, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, se va disputa la 22 martie, la Budapesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici