Tătăruşanu s-a antrenat în sală la prima şedinţă de pregătire a echipei naţionale

Portarul echipei naţionale Ciprian Tătăruşanu a efectuat, luni seară, un antrenament specific în sală în urma problemelor lombare, el urmând să fie supus unor noi investigaţii medicale în cursul zilei de marţi.

88 afișări
Imaginea articolului Tătăruşanu s-a antrenat în sală la prima şedinţă de pregătire a echipei naţionale

Ciprian Tatarusanu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

În afara lui Tătăruşanu, la prima şedinţă de pregătire înaintea dublei cu Grecia au participat toţi ceilalţi 23 de jucători convocaţi. Singurul care nu a fost prezent a fost portarul Costel Pantilimon, care urmează să vină în ţară cursul dimineţii de marţi.

Jucătorii Răzvan Raţ, Ciprian Marica, Bogdan Stancu, Alexandru Maxim şi Costin Lazăr, care au evoluat pentru echipele lor de club în cursul zilei de duminică, au efectuat doar alergări timp de 40 de minute, după care s-au retras la hotel.

În partea a doua a antrenamentului, fotbaliştii naţionalei au participat la un joc şcoală 9 contra 9. În timpul jocului şcoală, Gabriel Torje a resimţit dureri la piciorul stâng, după o contră cu Bănel Nicoliţă. El a avut nevoie de îngrijiri, dar a putut să continue antrenamentul, efectuându-l până la final.

La antrenament a asistat şi preşedintele FRF Mircea Sandu, care a urmărit timp de 10 minute şedinţa de pregătire.

Totodată, ministrul agriculturii Daniel Constantin a fost prezent la antrenament. El l-a însoţit pe băiatul său, Nicolas, care a venit împreună cu o parte din colegii săi din echipa de fotbal a Şcolii Europene. Copiii au luat autografe de la Ciprian Marica şi Alexandru Maxim şi s-au pozat alături de cei doi internaţionali.

Cele două meciuri din play-off-ul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din 2014, contra Greciei, sunt programate la 15 noiembrie, ora 21.45, pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu şi la 19 noiembrie, ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici