Tecău: În 2015 îmi doresc să câştig un Grand Slam, un turneu care îmi lipseşte din palmares

Jucătorul de tenis Horia Tecău a declarat, sâmbătă, la Constanţa, că îşi doreşte ca în 2015 să câştige un Grand Slam, un turneu care îi lipseşte din palmares, transmite corespondentul MEDIAFAX.

75 afișări
Imaginea articolului Tecău: În 2015 îmi doresc să câştig un Grand Slam, un turneu care îmi lipseşte din palmares

Horia Tecău (Imagine: Mircea Rosca/ Mediafax Foto)

"Pentru 2015 îmi doresc să fiu sănătos, să pot juca unde îmi propun, să câştig un Grand Slam, acel turneu pe care mi-l doresc şi care îmi lipseşte din palmares. Cu Jean-Julien Rojer a fost mai greu la început, dar rezultatele au venit treptat, iar la finalul anului au fost chiar cele dorite", a declarat Tecău.

Horia Tecău speră să joace la un Grand Slam în proba de dublu mixt alături de Simona Halep: "Simona mi-a promis că la un turneu de Grand Slam vom face un dublu mixt, aştept, ne înţelegem bine în afara terenului şi sigur aşa va fi şi pe teren''.

Jucătorii de tenis Simona Halep şi Horia Tecău se află la Constanţa, unde vor face schimb de mingi cu 350 de copii în cadrul evenimentului Kids' Day. La Kids' Day participă 350 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani.

"Mă bucur că acest eveniment creşte alături de noi şi sunt bucuros să fiu aici", a afirmat Tecău.

Primele două ediţii ale evenimentului Kids' Day s-au desfăşurat la Bucureşti (2012) şi Constanţa (2013).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici