Tecău mulţumeşte fanilor români de la Indian Wells şi Miami: Ne-am simţit ca şi cum am juca acasă

Tenismanul Horia Tecău a postat un mesaj pe Facebook în care a mulţumit românilor stabiliţi în California şi Florida pentru modul în care i-au susţinut pe sportivii din România care au evoluat la turneele de la Indian Wells şi Miami.

134 afișări
Imaginea articolului Tecău mulţumeşte fanilor români de la Indian Wells şi Miami: Ne-am simţit ca şi cum am juca acasă

Horia Tecău (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"După acest circuit american, am un mesaj special pentru românii stabiliţi în California, Florida şi nu numai. Prin prezenţa voastră, ne-aţi făcut să ne simţim ca şi cum am juca acasă. Pe orice arenă de la Indian Wells şi Miami, unde era prezent unul dintre noi, aţi dominat! Thank you! Love you and see you next year!", a scris Tecău pe Facebook.

La turneele de la Indian Wells şi Miami au participat mai mulţi sportivi români: Simona Halep (care a câştigat la Indian Wells şi a ajuns până în semifinale la Miami), Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Elena Bogdan, Horia Tecău şi Florin Mergea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici