Tecău şi Rojer s-au calificat în finala de dublu la Shenzhen

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), principala favorită, s-a calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Shenzhen, dotat cu premii de 655.000 de dolari, informează atpworldtour.com.

54 afișări
Imaginea articolului Tecău şi Rojer s-au calificat în finala de dublu la Shenzhen

Tecău şi Rojer s-au calificat în finala de dublu la Shenzhen (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Tecău şi Rojer au învins în semifinale, cu scorul de 3-6, 6-1, 10-5, într-o oră şi două minute, cuplul Santiago Giraldo/Michael Venus (Columbia/Noua Zeelandă).

În ultimul act al probei de dublu, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor întâlni perechea australiană Sam Groth/Chris Guccione.

Premiul pentru câştigătorii probei este de 32.500 de dolari şi 250 de puncte ATP, iar cel pentru învinşii din finală de 17.080 de dolari şi 150 de puncte ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici