Tehnicianul Eusebiu Tudor a demisionat de la Petrolul Ploieşti

Tehnicianul Eusebiu Tudor a demisionat din funcţia de antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti, după înfrângerea înregistrată în meciul de sâmbătă cu FC Voluntari, scor 0-1, informează site-ul oficial al clubului prahovean.

275 afișări
Imaginea articolului Tehnicianul Eusebiu Tudor a demisionat de la Petrolul Ploieşti

Eusebiu Tudor a demisionat de la Petrolul Ploieşti (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Am avut, astăzi, o întâlnire cu oficialii clubului şi i-am anunţat că decizia mea este aceea de a mă opri aici. Le mulţumesc pentru colaborarea pe care am avut-o şi pentru suportul pe care mi l-au oferit în aceste două luni, iar echipei îi urez multă baftă în continuare şi sper să iasă cât mai repede din situaţia dificilă în care se află acum", a declarat Eusebiu Tudor pentru www.fcpetrolul.ro.

De pregătirea echipei Petrolul Ploieşti se va ocupa în perioada următoare antrenorul secund Mihai Oancea. Acesta va conduce echipa la meciul de marţi seară cu ACS Poli Timişoara, din optimile de finală ale Cupei României.

Eusebiu Tudor era antrenorul principal al formaţiei Petrolul din luna august, iar contractul său era valabil până la finalul sezonului.

Petrolul Ploieşti se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii I, cu patru puncte. Echipa prahoveană a înregistrat o victorie şi şapte remize, însă are o penalizare de şase puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici