Tehnologia pentru linia porţii va fi folosită în Anglia, din sezonul viitor

Tehnologia pentru linia porţii va fi folosită în Anglia din sezonul viitor, a anunţat, joi, conducătorul unui club din Premier League.

138 afișări
Imaginea articolului Tehnologia pentru linia porţii va fi folosită în Anglia, din sezonul viitor

Tehnologia pentru linia porţii va fi folosită în Anglia, din sezonul viitor (Imagine: Shutterstock)

"Sunt de acord şi toate celelalte cluburi sunt de acord. Vom vedea cum va fi", a declarat preşedintele grupării Stoke City, Peter Coates, pentru postul Sky Sports, la finalul unei reuniuni a oficialilor cluburilor din Premier League, în care s-a luat decizia cu privire la tehnologia pentru linia porţii.

Pentru a se verifica dacă mingea depăşeşte sau nu linia porţii s-a decis ca pe stadioanele echipelor din Premier League să fie instalat sistemul Hawk Eye.

"Hawk Eye este candidatul preferat şi sunt sigur că este o alegere bună", a precizat Peter Coates.

Hawk Eye, sistem realizat de o firmă britanică, estye folosit în prezent în special în tenis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici