Tensiuni la Steaua şi după victorie. Martinovici: Nu ştiu ce voi face mai departe, în ultimii doi ani mi se pare că nu am fost respectat

Fotbalistul Novak Martinovici a declarat, joi seară, că în ultimii doi ani i se pare că nu a fost respectat la Steaua şi că nu ştie ce va face mai departe, precizând că va avea o discuţie cu finanţatorul Gigi Becali pentru a hotărî dacă este posibilă sau nu continuarea colaborării.

557 afișări
Imaginea articolului Tensiuni la Steaua şi după victorie. Martinovici: Nu ştiu ce voi face mai departe, în ultimii doi ani mi se pare că nu am fost respectat

Tensiuni la Steaua şi după victorie. Martinovici: Nu ştiu ce voi face mai departe, în ultimii doi ani mi se pare că nu am fost respectat (Imagini: Alexandru Hojda / MediafaxFoto)

"Nu sunt supărat. Asta e decizia patronului şi îmi pare rău că s-a întâmplat aşa. Am zis de 5-6 ori în ultimii ani că dacă nu sunt folosit fundaş central ar fi mai bine să mă lase să plec. Asta e, nu sunt dezamăgit, mergem mai departe cu capul sus. Nu ştiu ce voi face mai departe, toată lumea ştie cât am dat pentru Steaua, dar dacă nu pot să joc pe postul meu asta e, nu e niciun fel de problemă. În ultimii doi ani mi se pare că nu am fost respectat, am jucat ceva ce nu îmi convine şi nu am dat tot ce am putut. Am avut doi ani frumoşi aici", a spus Martinovici.

Întrebat dacă nu îi e frică de reacţiile lui Gigi Becali, fotbalistul a răspuns: "Mi-e frică mai mult de mine, să mă uit în oglindă a doua zi şi să spun că nu am făcut ce am simţit, decât de patron. Nu am zis nimic ce nu e adevărat, am spus ce s-a întâmplat. Mi-am spus părerea şi nu am zis nimic urât de nimeni. Mâine voi vorbi cu patronul, cu MM (n.r. - managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica) şi vom lua decizia cea mai frumoasă, dacă se poate sau nu să colaborăm".

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că fundaşul sârb Novak Martinovici va fi scos din lot pentru că nu a vrut să mai joace pe partea dreaptă a apărării, în meciul cu FC Copenhaga, din Liga Europa. Joi, înainte de începerea meciului cu FC Copenhaga, Becali a mai spus că Martinovici nu va mai intra niciodată în vestiarul Stelei.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa daneză FC Copenhaga, într-un meci din etapa a doua a grupei E a Ligii Europa, şi a trecut pe primul loc în clasamentul grupei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici