Tentativă de corupţie la Gold Cup

Confederaţia de fotbal a Americii de Nord, Centrale şi Caraibelor (Concacaf) a deschis o anchetă în legătură cu o tentativă de corupţie ce i-a vizat pe doi jucători ai naţionalei din Belize, înainte de meciul cu SUA, de marţi, de la Gold Cup.

123 afișări
Imaginea articolului Tentativă de corupţie la Gold Cup

Portarul echipei Belize, Woodrow West (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Concacaf a fost notificată în legătură cu o tentativă de corupţie ce i-a vizat pe jucătorii din Belize Woodrow West şi Ian Gaynair, la 7 iulie, cu două zile înainte de meciul din grupa A a Gold Cup, cu Statele United, programat la Portland", se arată într-un comunicat al forului.

Concacaf a precizat că jucătorii au informat oficialii Concacaf imediat după tentativa de corupţie.

Confederaţia a deschis o anchetă alături de FIFA şi persoana responsabilă pentru tentativa din 7 iulie a fost identificată. "Nu putem să dăm mai multe detalii", a menţionat Concacaf, mulţumindu-le totodată lui West şi Gaynair pentru "dăruirea lor în menţinerea integrităţii sportului".

SUA a câştigat meciul de marţi cu Belize, cu scorul de 6-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici