The Guardian: Petrolul a început să joace abia după ce a primit trei goluri

Cotidianul The Guardian a notat, vineri, că echipa Petrolul Ploieşti a început să joace în meciul cu Swansea, din play-off-ul Ligii Europa, abia după ce a primit trei goluri şi într-un moment în care practic calificarea era deja decisă, însă a menţionat că golul serii a fost reuşita lui Grozav.

311 afișări
Imaginea articolului The Guardian: Petrolul a început să joace abia după ce a primit trei goluri

The Guardian: Petrolul a început să joace abia după ce a primit trei goluri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Unii fani ai lui Swansea au venit târziu, surprinşi de ora de start (n.r. - ora locală 19.05). Nu au fost singurii: adversarii au început să joace abia la 7.30, când primiseră deja trei goluri şi practic această confruntare din play-off-ul Ligii Europa era terminată înainte de manşa secundă, de joia viitoare. Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, a dat echipei sale cinci la sută şanse de a trece de play-off, dar el este renumit pentru latura sa optimistă. Ciudat este că golul serii a venit de la români, după 87 de minute de joc, când Gheorghe Grozav l-a învins pe Michel Vorm cu o foarfecă spectaculoasă", notează The Guardian, care menţionează că Swansea "a zdrobit" Petrolul.

Daily Express scrie că Swansea a avut "o prestaţie de cinci stele" şi că Grozav a înscris târziu un gol "de consolare".

Daily Mirror consideră că "Swansea este aproape sigur în grupele Ligii Europa, după succesul clar din prima manşă a play-off-ului" şi că Gheorghe Grozav a fost autorul unui "spectaculos gol de consolare".

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-1 (3-0), de echipa galeză Swansea, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Routledge '14, '25, Michu '22, Bony '59, Pozuelo '70 pentru gazde, respectiv Grozav '87 pentru oaspeţi.

Meciul retur va avea loc în 29 august, la Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici