Thiago Silva: Intrarea lui Zuniga la Neymar a fost acţiunea unui om laş

Căpitanul naţionalei Braziliei, Thiago Silva, a declarat, luni, înaintea semifinalei cu Germania de la Cupa Mondială, că intrarea columbianului Juan Pablo Zuniga asupra atacantului Neymar a fost "acţiunea unui om laş".

309 afișări
Imaginea articolului Thiago Silva: Intrarea lui Zuniga la Neymar a fost acţiunea unui om laş

Thiago Silva: Intrarea lui Zuniga la Neymar a fost acţiunea unui om laş (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Din păcate, Neymar nu va mai putea juca la această Cupă Mondială, după acţiunea unui om laş. Am auzit oameni care au spus că faultul lui Zuniga la Neymar este unul normal, dar eu, ca fundaş, ştiu că astfel de intrări nu se fac. Nu poţi pune genunchiul în spatele atacantului şi apoi să spui că ai vrut să joci mingea. Nu este o situaţie normală de joc", a spus Thiago Silva.

Căpitanul Braziliei, care este suspendat pentru semifinala cu Germania, a afirmat că selecţionerul Luiz Felipe Scolari are jucători care să-l înlocuiască pe Neymar. "Am stat de vorbă cu psihologul echipei, am discutat despre situaţia lui Neymar. Ne-a spus că el şi-a făcut treaba până acum, iar noi, ceilalţi 22 de jucători din lot, trebuie să ducem mai departe această muncă. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea şi să câştigăm", a precizat Thiago Silva.

Neymar s-a accidentat la meciul de vineri cu Columbia, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, câştigat cu scorul de 2-1 de Brazilia. Fotbalistul a fost scos pe targă în minutul 88 al partidei. El s-a accidentat la spate, la un duel cu Zuniga, şi a rămas întins pe gazon, cu mâinile la ochi, înainte de a fi scos pe targă. În urma unor investigaţii, s-a constatat că Neymar a suferit o fractură de vertebră. Brazilianul va fi indisponibil aproximativ 40 de zile.

Partida Brazilia - Germania, din semifinalele Cupei Mondiale, se va disputa marţi, de la ora 23.00, la Belo Horizonte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici