Thomas Morgenstern, grav accident la schi - VIDEO

Austriacul Thomas Morgenstern a căzut violent, vineri, la un antrenament pentru un concurs de sărituri cu schiurile prevăzut în week-end, la Kulm.

1432 afișări
Imaginea articolului Thomas Morgenstern, grav accident la schi - VIDEO

Thomas Morgenstern (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Morgenstern s-a dezechilibrat la a doua săritură şi s-a lovit puternic la spate şi la cap. El a fost inconştient pentru scurt timp, însă şi-a revenit şi a fost transportat la spital. Deocamdată nu a fost oferită nicio altă informaţie privind starea sa de sănătate.

"Trebuie să analizăm ce s-a petrecut. Suntem destul de îngrijoraţi", a declarat antrenorul echipei austriece, Alexander Pointner, la postul austriac ORF.

La 15 decembrie, la un concurs de sărituri cu schiurile în Germania, Morgenstern, campion olimpic la Torino în 2006 şi dublu medaliat cu aur la echipe în 2006 şi 2010, a căzut, iar unul dintre schiuri l-a lovit în faţă. Două săptămâni mai târziu, el a ocupat locul doi la Turneul celor Patru Trambuline, după compatriotul său Thomas Diethart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici