Torje: Îmi pare rău că nu voi juca pe Arena Naţională

Mijlocaşul Gabriel Torje a declarat, vineri, după meciul cu Luxemburg, că regretă foarte mult faptul că nu va putea evolua în partida cu Franţa, de marţi, din cauza cartonaşului galben primit astăzi, dar este convins că echipa naţională va putea obţine un rezultat bun, cu sprijinul suporterilor.

336 afișări
Imaginea articolului Torje: Îmi pare rău că nu voi juca pe Arena Naţională

Torje: Îmi pare rău că nu voi juca pe Arena Naţională (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Îmi pare rău şi înainte de meci m-am gândit să nu iau, dar de ce ţi-e frică nu scapi. Oricum, cred că a fost un cartonaş galben uşor acordat. Îmi pare rău că nu voi fi alături de băieţi, însă sunt convins să vom face un rezultat mare. Nu este imposibil, avem o echipă foarte bună, avem un stadion nou şi vom avea mulţi oameni în spate. Îmi pare rău că nu voi juca pe Arena Naţională", a spus Torje la Sport.ro.

Marcatorul celor două goluri din meciul cu Luxemburg a menţionat că românii trebuie să creadă în calificare atât timp cât mai sunt şanse şi că jucătorii de la lot trebuie să formeze o familie şi "să meargă înainte". "Cât mai avem şanse, trebuie să credem în ele. Suntem mulţi jucători tineri, trebuie să formăm o familie, să nu ascultăm ce se vorbeşte despre noi şi să mergem înainte. Eu sunt încă la început, dar odată cu vârsta sper să ajut mai mult echipa", a spus Torje.

Gabriel Torje a adăugat că şi-ar dori ca jucători precum Adrian Mutu şi Gabriel Tamaş să fie la echipa naţională, pentru că sunt valoroşi şi l-au ajutat mult atunci când el a debutat.

Reprezentativa de fotbal a României a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), selecţionata Luxemburgului, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Campionatul European din 2012. Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Torje, în minutele 34 şi 45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici