Tragedie la un meci de fotbal: Doi bărbaţi au murit după ce au fost loviţi de fulger

Doi mexicani au murit, joi, după ce au fost loviţi de fulger la un meci de fotbal la Atlacomulco, au anunţat, vineri, autorităţile locale.

1422 afișări
Imaginea articolului Tragedie la un meci de fotbal: Doi bărbaţi au murit după ce au fost loviţi de fulger

Tragedie la un meci de fotbal: Doi mexicani au murit după ce au fost loviţi de fulger (Imagine: Andrei Michailov/Mediafax Foto)

Cei doi, un jucător de 17 ani şi arbitrul meciului, de 28 de ani, au fost loviţi de trăsnet în timpul unei violente furtuni. De asemenea, alte două persoane au fost rănite.

Autorităţile au cerut populaţiei să evite ieşirile din case în timpul acestor furtuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici