Transferul lui Kostovski la Dinamo a picat. Atacantul a semnat cu o echipă din Belgia

Atacantul macedonean al echipei Vardar Skopje, Jovan Kostovski, care era dorit de Dinamo Bucureşti, a semnat, luni seară, un contract pe trei sezoane cu formaţia Oud-Heverlee Leuven, a anunţat site-ul oficial al clubului belgian.

170 afișări
Imaginea articolului Transferul lui Kostovski la Dinamo a picat. Atacantul a semnat cu o echipă din Belgia

Jovan Kostovski, în duel cu jucătorii Stelei (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

Kostovski, în vârstă de 26 de ani, a câştigat titlul de campion al Macedoniei cu Vardar Skopje în ultimele două sezoane. În ediţia precedentă de campionat el a înscris 22 de goluri.

După disputarea a cinci etape din campionatul Belgiei, Oud-Heverlee Leuven ocupă locul 12, cu patru puncte.

Preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, declarase, luni, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea pe care o conduce a plătit transferul atacantului Jovan Kostovski de la Vardar Skopje şi aşteaptă ca jucătorul să vină la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici